Exposities

Beschikbaar voor exposities?

Wat was het mooi! Zal ik het aankunnen om vaker beschikbaar te zijn voor exposities? Ik moet nog wennen aan alle aandacht die op mij gericht is. Aan de inspanning die het kost en het herstel dat hiervoor nodig is om dit te kunnen doen. De expositie in ’t Praethuys in Alkmaar organiseerde ik om alle familie, vrienden en kennissen de mogelijkheid te geven mijn foto’s te bekijken en mijn verhaal aan te horen. Naast de vele bekende gezichten was ik erg verrast om ook onbekenden te mogen ontvangen.

Via LinkedIn, Instagram en web kwamen geïnteresseerden af op mijn uitnodiging. Maar dat zelfs lotgenoten, via behandelcentra waar de aankondiging van mijn expositie rond ging, een bezoek kwamen brengen vind ik geweldig. Toen ik werkte aan het project tijdens mijn proces had ik nooit durven dromen dat ik hier andere mensen mee zou kunnen helpen. Ik wil iedereen bedanken die er het afgelopen weekend bij was.

Dit is een extra aanmoediging om dit voor te zetten. Verschillende verzoeken heb ik tot nu toe af moeten slaan in verband met de reisafstand of de planning. Komende tijd wil ik vooral mijn netwerk uitbreiden in Noord-Holland. Alle nieuwe kansen zal ik voorzichtig en gedoseerd moeten aanpakken. Zo kan ik dit vormgeven binnen mijn mogelijkheden. Maar hier toch alvast heel voorzichtig: ik ben beschikbaar voor exposities en presentaties van mijn verhaal.

Author


Avatar

Michiel Koeman

Vader van pasgeboren zoon, hobbyfotograaf, sporter. Interesse voor online communicatie, tech, alles wat groeit en meer. Positief ingesteld, sociaal en een perfectionist. Hersenletsel opgelopen door een tumor.