Exposities

Uitnodiging expositie ’t Preathuys Alkmaar

Na alle positieve reacties op mijn expositie en presentatie tijdens het SCR congres nodig ik je uit voor de volgende expositie. Deze organiseer ik zelf in ’t Praethuys in Alkmaar. Naast de expositie van de foto’s zijn er twee momenten per dag waarop ik vertel hoe dit project mij heeft geholpen in mijn proces met ondersteuning van de foto’s (Zie onderstaande uitnodiging voor en meer informatie).

Je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom. Tot dan?

28 & 29 september 2019 14.00 tot 17.00 uur: ’t Praethuys Alkmaar
Om 14.30 en 16.00 uur: Presentatie van mijn verhaal met ondersteuning van de foto’s


Author


Avatar

Michiel Koeman

Vader van pasgeboren zoon, hobbyfotograaf, sporter. Interesse voor online communicatie, tech, alles wat groeit en meer. Positief ingesteld, sociaal en een perfectionist. Hersenletsel opgelopen door een tumor.